Total Pageviews

Monday, 25 April 2011

I-City Shah Alam..

Salam..selamat pagi semua..bersemangat nak keja minggu nie sebab ada banyak yang nak kena settlekan..oppss..bukan nak citer tentang keja tapi nak citer tentang my weekend last week...sabtu lepas gi rumah cousin kat seri gombak..saja jalan2 sambil hantar barang..(barang aper tunggu next entry)..then kebetulan dia ajak gi jalan2..mula-mula tu plan nak g shopping jer tapi last minute tukar plan terus gi shah alam..so sampai la kami kat I-City Shah Alam..best gak I-city tu..cantik sgt..nak masuk kena bayar rm10..parking agak jauh juga la..sofy pula tido..terpaksa la angkut stroller sekali..yang best tu sofy, mommy sofy, mak cha' muna dan imani dapat naik kereta kuda..hehe..untuk ayu jgn jeles tau akak dapat naik keta kuda dulu sebelum ko..huhu..tapi sedih xdapat masuk snow walk..mahal sgt..kena bayar untuk baju sejuk bagai..len kali yer sofy kiter masuk..ok la..nanti kita sambung next entry..(gambar kiter tgk next entry yer)..

1 comment:

  1. wwooooooooo.smapai ati xajak kn....xpe.nti i ajak fiancee i g....

    ReplyDelete